Psykoterapi / Body Rest & Reset

Body Rest & Reset

Kroppen er den korteste vej til at mærke mig selv. 
 
Kontakten til din krop og evnen til at mærke hvordan du har det er afgørende for din sundhed og trivsel. Vi bruger udtrykkene at  "føle sig glad" og  "føle sig tryg" og med god grund. Hvis ikke du kan mærke dig selv, kan du ikke være tilstede - i dit parforhold, i dit liv. 
 
Jeg kender ikke nogen som ønsker at føle sig "ved siden af sig selv", og ingen kan lide at vågne op en dag og opdage at du har mistet fornemmelsen af dig selv, hvem du er og hvad du vil. Når du er nået dertil, er der en proces som har løbet over tid,  hvor visse tanker og følelser har skabt en stemning eller en følelse, som du har følt var nødvendig at skubbe væk. 
 
Måske vil du ikke acceptere at have det sådan, måske ved du simpelthen ikke hvordan du kommer videre herfra eller måske er du bange for at give den plads og opmærksomhed, for hvad fører det med sig ....
 
Dette er en fantastisk måde at komme tilbage til kroppen på efter perioder med stress, uro eller decideret angst.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Når vi arbejder med Body Rest & Reset kan du enten sidde i en stol eller ligge påklædt på briksen/ et yogaleje med masser af puder og tæpper.
 
Uanset position kan jeg varmt anbefale at komme i / skifte til dejligt blødt og løstsiddende tøj for at få det fulde udbytte af sessionen.
 
 
Helle Dueholm | CVR: 26353262 | Kroghsgade 1, 2100 København Ø  | Tlf.: 26 20 39 28