Psykoterapi / Psykoterapi

Psykoterapi

Mange mennesker kommer til mig med symptomer såsom angst, vredesudbrud eller let til tårer og følelser af overvældethed. Det kan også være, at du har en oplevelse af at have "mistet grebet" og lever mere ved siden af dig selv og ikke i dit fulde potentiale.
 
Mit speciale er at hjælpe mennesker tilbage i kontakt, både mentalt, kropsligt og følelsesmæssigt.
 
Når man fra et fagligt udgangspunkt beskriver terapeutiske retninger, sker det ofte ud fra "årsagen" d.v.s. hvad mener man har bragt klienten derhen hvor de er.
 
I den konkrete session med dig er jeg mindre fokuseret på at finde "årsager" og mere orienteret mod at tage udgangspunkt i det, som stadig er intakt og velfungerende til at genskabe balance eller bevægelse.
 
Min træning er indenfor områder som stresstilstande, chok og traumer. Særlig Sensitivitet er også noget jeg har lang erfaring med at arbejde med terapeutisk.
 
 
Selvom de fleste måske forbinder ordet "traume" med  trafikulykker, naturkatastrofer eller krigssituationer, er de langt størstedelen af de traumer jeg arbejder med i min praksis, traumer der er opstået mellem mennesker.
 
 Det kan være over et bredt spektrum fra forældres sygdom eller manglende evne og mulighed for at vise omsorg, til decideret overgreb og svigt, vold og seksuelt misbrug.
 
Disse traumatiske minder og erfaringer kan præge dig gennem livet, og kan også blive ved med at skabe problemer i relationerne til de som du holder af, og som holder af dig.
 
Du har måske mistet evnen til at føle tillid til andre, har et behov for at have indflydelse/kontrol for at kunne føle dig sikker, vælger intime relationer fra fordi "det er lettere", eller også oplever du de samme problemer i venskaber og parforhold gang på gang. 
 
Jeg tilbyder dig muligheden for, gennem en tryg og tillidsskabende relation til mig som din terapeut, at gøre dig fri af fortidens skygger og bevæge dig ind i en nutid,
hvor du kan leve som et frit og helt menneske.
 
 
 
 
 
 
 
Hvis du vil vide mere om hvem jeg er som person og hvad min baggrund og bevæggrunde er, så kan du læse kapitlet om min historie fra bogen "Karrierespring" HER
Helle Dueholm | CVR: 26353262 | Kroghsgade 1, 2100 København Ø  | Tlf.: 26 20 39 28