Kurser / Møn - Yoga og Mindfulness
 
 
 
Møn Retreat betegner sig selv som et fristed til fordybelse og fællesskab. Vi har valgt denne gode og natursmukke ramme omkring vores dage sammen
 
Læs mere om Møn Retreat
ved at klikke HER
 
Adressen er 
Vollerupgade 2A
4792 Askeby
 
 
Med bil tager transporten fra København ca 1 time,
med offentlig transport ca 2,5 time.
 
 
Medbring tøj til yoga og løstsiddende og behageligt tøj til meditation og øvelser. Der er yogamåtter og - stole på stedet, men har du en yogamåtte / meditationsskammel du foretrækker, er du velkommen til at tage den med.
 
Hvis du virkelig vil nyde de smukke omgivelser kan du overveje at tage gode vandresko med.

Møn Retræte

 

Accept, Livsglæde og Ro

...har været ledetråde for os i vores yoga og meditationer gennem årene.
Vi tror på værdien af et liv levet fra hjertet.
 
Sand livsglæde og sindsro kommer ikke gennem at jeg udvikler mig væk fra den jeg er. Ikke ved at betragte mig selv som et "håndværkertilbud" der skal sættes skik på. Livsglæde og sindsro komme rgennem accept, kontakt indad og indsigt - i mit forhold til mig selv, til mit sind og min krop.
 
Vi vil gerne invitere dig til sammen med os at opleve dette, omgivet af den smukke natur. Kom med på et 4-dages ophold på Møn i Kristi Himmelfarts ferien 5. - 8. maj 2016, hvor du kan være dig selv og samtidigt være en del af et fællesskab.
 
Vi har skabt et unikt forløb for dig. Et program som hele tiden inviterer dig hen mod og ind i kontakt med kroppen og gennem kontakt med kroppen til kontakt med menneskene og verden omkring dig.
 
En rejse ind i krop og sind, som vil kunne fortsætte,
også når du vender tilbage til din hverdag.
 
Programmet vil bestå af Hatha yoga, fra Vinyassa- og Yin-traditionerne, Mindfulness, meditationer og indsigtsøvelser. Programmet vil strække sig over ca 20 timer i løbet af de 4 dage, fordelt på både morgen- og eftermiddagssamlinger.
 
 
 Du behøver IKKE have forudgående erfaring med yoga eller meditationer for at deltage. Programmet er tilrettelagt så både erfarne og nybegyndere får udbytte. Forud for opholdet vil du modtage et spørgeskema om dine hidtidige erfaringer og evt fysiske begrænsninger / hensyn. Dine svar vil indgå i den endelige tilrettelæggelse af programmets sammensætning.
 
 
I fastlæggelsen af programmet for disse fire dage har vi tilstræbt at skabe de bedste betingelser for at du kan opleve indsigt, fordybelse og kontakt. Gennem vores fælles engagement i disse dage, vil gruppen som helhed danne en tryg og støttende ramme for dit personlige arbejde.
 
Af disse grunde vil vi bede dig ankomme til tiden og blive gennem alle fire dage til vi sammen slutter efter frokost søndag. Dette vil være et afgørende element i gennemførelsen af opholdet, så hvis du på forhånd ved, at det ikke vil være muligt for dig at sige ja til hele retræten, er dette ikke en retræte for dig, og vi håber at kunne møde dig en anden gang.
 
 
 Han du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte enten Heidi via
Heidi Myhres hjemmeside ved at klikke HER  eller kontakte Helle ved at klikke HER
 
 
Vil du med ?
Samlet pris for retræten er 4.600 kr
 
 
Dette beløb dækker:
- Undervisning med Heidi og Helle,
  ca. 20 timer over 4 dage
- 3 overnatninger i delt dbl.vær
  (Tillæg for enkeltvær 3 nætter: 450 kr)
- 3 dgl måltider samt frokost søndag
- Snack, the og kaffe hele dagen
 
Maden er vegetarisk og i videst muligt omfang økologisk
  
 
Tidspunkt
Retræten begynder torsdag 5.maj
kl 10.00 - ankomst fra kl 9.00 og
afsluttes efter fælles frokost
søndag 8.maj 2016
 
 
Tilmelding
Gå til denne side KLIK
 
Når du har indbetalt depositum på 1000 kr og vi har sendt dig bekræftelsesmail, er din plads sikret.
 
Restbeløbet for kurset skal indbetales
senest 2. april 2016.
Af hensyn til Rejsegarantifondens bestemmelser vil beløbet til kost og logi afregnes særskilt direkte til Møn Retreat. Når du har indbetalt depositum vil du få nærmere informationer herom.
 
 
 
Bankkonto til indbetaling:
reg.nr. 5501  konto.nr 6266 943 685
 
Deltagergebyret betales desværre ikke tilbage ved afbud, sygdom eller udeblivelse. Du er selvfølgelig velkommen til at sende en anden i dit sted, blot oplys kontaktdetaljer på vedkommende til os.
Helle Dueholm | CVR: 26353262 | Vesterbrogade 18, 4. sal, 1620 København V  | Tlf.: 26 20 39 28